Van jongs af aan is kunst Lise met de paplepel ingegoten. Het ontwerpen en maken van kleding, tassen en andere voorwerpen is altijd haar passie geweest. Nadat ze jaren als podotherapeut heeft gewerkt is zij haar droom achterna gegaan. Tijdens de avondopleiding leerbewerking (tassen ontwerp) is Lise haar eigen bedrijf Da-Lise gestart. Vervolgens besloot zij ook interieurartikelen te gaan maken en te verkopen. In deze periode leerde zij veel over het werken en bewerken van verschillende soorten materialen.

Een kunstenaar in ondernemersschoenen

Waar de interesse in kunst en ontwerpen steeds groter werd zei ze haar baan op. Tijdens haar wereldreis 3 maanden door Azië deed zij veel  ideeën op voor haar eerste kunstcollectie. Naast de reis door Azië vind Lise ook  veel inspiratie in Nederland. Met name in het pittoreske kunstenaarsdorp Bergen, waar zij vanaf haar jeugd regelmatig verblijft en haar creativiteit laat bloeien.

Experimenteel en Vrij

Haar kunstwerken omvatten schilderijen en sculpturen, waarbij de schoonheid van de zee, de kracht van de golven en de mooie glans van goud samenkomen. Samen met producten uit de zee gebruik ze verschillende technieken en materialen om haar visie tot leven te brengen.

Levensboodschap

De organische vormen en levendige kleuren roepen de energie en mysterie van de zee op, terwijl de toevoeging van gouden elementen de schoonheid benadrukt.

In de expositie van juli tot september 2024 in Impulz Art Gallery zal haar gevarieerde werk te bewonderen zijn.