Mariëlle Sleumer, geboren in Den Bosch en opgegroeid in het pittoreske Berlicum, is een kunstenaar wiens creatieve reis diep geworteld is in haar jeugd. Als kind was Mariëlle al bezig met tekenen, schilderen en het ontwerpen van haar eigen kleding, waardoor haar liefde voor kunst vroeg tot bloei kwam. Hoewel ze na haar middelbare schooltijd in eerste instantie een andere weg insloeg, geleid door de ondernemersgeest van haar familie, heeft ze uiteindelijk haar ware passie nooit opgegeven.

Een kunstenaar in ondernemersschoenen

Op 24-jarige leeftijd richtte Mariëlle haar eigen reclamebureau op, waarin ze haar creatieve flair combineerde met haar zakelijke vaardigheden. Maar de kunst bleef altijd op de achtergrond aanwezig. Het was pas na een ingrijpende gebeurtenis in haar leven, het plotselinge overlijden van de vader van haar kinderen, dat Mariëlle zich volledige stortte op schilderen als een uitlaatklep voor haar gevoelens en emoties. Ze schilderde niet meer volgens traditionele normen, maar liet haar innerlijke wereld vrij stromen op het doek, zonder te bezwijken voor de druk van verwachtingen. Dit proces van emotionele uitdrukking en zelfontdekking hielp in haar herstel.

Experimenteel en Vrij

Mariëlle experimenteerde met verschillende materialen en stijlen, van olie en acryl tot mixed media en zowel abstract als expressionistisch als liquid art. Ze was nog zoekende naar haar eigen unieke stijl, maar koesterde tegelijkertijd de diversiteit en openheid die haar kunst kenmerken. Deze diversiteit weerspiegelt haar visie op de wereld, waarin ze altijd bereid is om het mooie en het ruwe in het leven te omarmen.

Een boodschap van Balans

Een centraal thema in Mariëlle’s leven is het zoeken naar balans. Als ondernemer begrijpt ze de drive en passie die mensen kunnen hebben om hun dromen te verwezenlijken, maar ze heeft ook de keerzijde ervaren wanneer persoonlijke relaties en welzijn in de schaduw komen te staan. Mariëlle heeft geleerd dat niemand op zijn sterfbed spreekt over financieel succes, maar eerder over de liefde die ze hebben gegeven en ontvangen, en de inspiratie die ze hebben geboden en ontvangen.

Levensboodschap:

Mariëlle hoopt met haar kunst anderen te inspireren om te reflecteren op wat werkelijk belangrijk is in het leven. Als haar kunst zelfs maar een sprankje van deze boodschap kan overbrengen op anderen, beschouwt ze zichzelf als een gelukkig mens. Kom en ervaar de krachtige reis van Mariëlle Sleumer door haar kunstwerken op deze expositie. Laat je inspireren en herinneren aan de schoonheid van balans en de waarde van liefde en inspiratie in ons leven.